Hoe fit ben jij in je hoofd

Werd jij al geconfronteerd met moeilijkheden of tegenslag? Verlies van je job, een echtscheiding, een zieke partner, … Wij hebben allemaal wel eens tegenslag. Sommige mensen gaan hier echter beter mee om dan anderen. Dat heeft te maken met je veerkracht.


‘Fit in je Hoofd, Goed in je Vel' is een website die je hiermee op weg helpt. Tien zorgvuldig uitgewerkte stappen kunnen je inspireren tot een gelukkiger en gezonder leven. Creëer je eigen online werkplek en ga aan de slag! Je krijgt advies op maat gedurende het hele proces. Daarnaast is er een mobiele app waarmee je een positieve levenshouding aansterkt. Benieuwd? Of graag weten hoe het met je veerkracht is gesteld? Neem een kijkje op www.fitinjehoofd.be.

 

In 2018 doet de gemeente Opwijk mee met het project 'ik zie u zitten'. In kader daarvan worden er verschillende activiteiten georganiseerd: film 'everybody happy', lachyoga, informatieavond met tips voor meer fitheid in je hoofd, ... Neem een kijkje op onze activiteitenkalender of klik hier voor de folder. 

  • print
  • pdf

Contact

Contactpersoon

Lauwers Karen
T 052 36 90 17@@
Contacteer mij