UiT in Opwijk

Schrijf je in voor de RSS-feed
 • Ijssalon

  Wat kan het leven mooi zijn Vogels zingen een wijsje Met de zon op je gezicht En in de hand een ijsje. Vandaag trakteren we de bewoners van de afdelingen Hulstberg en Konkelzicht op lekkere ijscoupes in diverse smaken. Iedereen is welkom in ons IJssalon in zaal Satijn !
  Wanneer?
  donderdag 19 juli 2018
  van 14.30 uur tot 16 uur

  Waar?
  Zaal Satijn Woonzorgcentrum De Oase

 • Uitstap naar Meldert vijver

  Vandaag verkennen we andere oorden. We trekken richting Meldert vijver voor een ontspannende natuurwandeling, een gezellige pic-nic en een smakelijk dessert. We zorgen bovendien voor een gezellig samenzijn !
  Wanneer?
  maandag 23 juli 2018
  van 9.30 uur tot 16 uur
 • Verjaardagsfeest

  Alle bewoners die jarig zijn tijdens de maand juli worden nog eens extra gevierd. Zij krijgen van het woonzorgcentrum een glaasje schuimwijn en een stuk taart aangeboden. Tijdens deze namiddag worden er met de jarigen en hun familie of vrienden tal van leuke activiteiten gedaan. De familieleden...
  Wanneer?
  woensdag 25 juli 2018
  van 14.30 uur tot 16 uur

  Waar?
  Zaal Satijn Woonzorgcentrum De Oase

 • Uitstap naar Meldert vijver

  Vandaag verkennen we andere oorden. We trekken richting Meldert vijver voor een ontspannende natuurwandeling, een gezellige pic-nic en een smakelijk dessert. We zorgen bovendien voor een gezellige samenzijn !
  Wanneer?
  maandag 30 juli 2018
  van 9.30 uur tot 16 uur
 • Sporteldag 50+

  Op maandag 10 september 2018 vindt voor de 9de keer de Sporteldag voor 50+ plaats, een initiatief van de Gemeentelijke Seniorenraad in samenwerking met de gemeente Opwijk.   Wat? Voor ieder wat wils: wandelingen, fietsroutes, petanque, Afrikaans dansen, Tai Chi, stoelaerobic, djemb&...
  Wanneer?
  maandag 10 september 2018
  van 9u tot 17u

  Waar?
  GC Hof Ten Hemelrijk

Wat
Wanneer
Geef je eigen activiteit in